beats by dre cheap

Koliko je stvarno dobra najskuplja ekipa Bayerna svih vremena?

Odbrana, napad... imaju jako dobre igrače, ali nisu nioni neki vanzemaljci. Upravo sa tom mišlju je Schalke ušao u utakmicu u kojoj je izborio bod.

Koliko je stvarno dobra najskuplja ekipa Bayerna svih vremena? Da li su još broj 1!? Nakon utakmice protiv Schalkea, tremer Ottmar Hitzfeld je rekao: "Bili smo upozoreni, moramo uskladiti snage!" Bild je donio 5 istina o velikoj ekipi Bayerna:
1. Oni su ekipa koju nije nemoguće pobjediti! Mnogi si spekulirali i prije početka prvenstva da ekipa sa mnogo zvijezda ne može funkcionirati. Čak je i Kahn izjavio kako Bayern još mnogo treba da bude jedna velika ekipa.
2. Odbrana nije jača strana Bayerna! Sve karte Bayerna su okrenute napadu, tako da je odbrana zapostavljena. Mnogo se oslanjaju na Olivera Kahna. Ipak, postavlja se pitanje do kada će stari vuk moći izdržati pritisak.Rakitić ga je dobro procjenio, a Oliver je rekao da je kasno vidio loptu.
3. Najveća zamjerka Bayernu je što igra Podolski, a mjesto mi je na klupi! Nakon nekoliko loših utakmica, Podolski je ponovo zaigrao protiv Schalkea, a nakon 74. minute u igru je ušao Luca Toni. Bayern je brzo izjednačio, što govori da je Podolskom mjesto na klupi.
4. Dovođenje Miroslava Klosea jedina je dobra stvar! Klose daje golove kada on to želi! Izjednačujući gol protiv Schalkea dokazao je kako je majstor za krizne situacije te da će u tekućoj sezoni mnogo značiti Bayernu. Za njega se očito isplatilo dati 15 miliona eura.
5. Ipak, da li će Bavarci biti prvaci u ovoj sezoni? Teško je odlučiti. Da li će se zvijezde uskladiti i napokon početi funkcionisati kako treba? Prema prognozama Bilda - hoće! Igra Riberya i Klosea treba ih dovesti na vrh tabele!

KLIKNI ME!!!
http://oktavijan.blogger.ba
20/09/2007 15:04