beats by dre cheap

Kimi konačno svjetski prvak!!!

Konačno - Raikkonen!

Ledeni čovjek, Finac Kimi Raikkonen, nakon senzacionalnog finiša jedne od najkontroverznijih sezona oktanskog cirkusa na stazi u Interlagosu, okrunjen je za novog svjetskog prvaka!

McLaren je imao sve, ali je sve i izgubio. U nevjerojatnom raspletu Finac je iskoristio probleme Srebrnih strijela i osvojio svoj prvi naslov svjetskog prvaka.

Svi oni pehovi koji su dugo vremena pratili Kimija Raikkonena dok je vozio za McLaren vratili su mu se u današnjoj VN Brazila. Dvije utrke prije kraja sezone imao je, činilo se, nedostižnih 17 bodova zaostatka za Lewisom Hamiltonom a i u današnju utrku krenuo je sa vrlo malim šansama u odnosu na dvojac iz McLarena. Međutim sve mu se poklopilo i Finac je sasvim zasluženo uzeo ponuđeno. Vodeći do današnje utrke, Lewis Hamilton imao je puno problema s bolidom i na kraju je utrku završio tek kao sedmi.

Problemi za Hamiltona počeli su od samog starta kada ga je Massa zatvorio i time omogućio Raikkonenu da ga lagano prođe. Situaciju je iskoristio i Alonso te u sljedećem zavoju prelazi Lewisa na što je Britanac odmah želio uzvratiti ali umjesto vraćanja pozicije nakratko je izletio sa staze i pao na 8. mjesto. Tu ne prestaju teškoće za Lewisa jer u 8. krugu problemi s mjenjačem na njegovom bolidu doveli su ga u gotovo izgubljenu poziciju. Pad na 18. mjesto i oproštaj od naslova prvaka.

Sve do kraja bila je hladnokrvna egzekucija Ferrarija. Elegantno su zamijenili Massu i Raikkonena na čelu utrke nakon drugih odlazaka u boks i do kraja mirno priveli utrku kraju. Lewis Hamilton je uspio stići do 7. mjesta ali to nije bilo dovoljno te je ostao za jedan bod prekratak baš kao i Fernando Alonso koji je na kraju zauzeo 3. mjesto ali niti jednom tijekom utrke nije bio u situaciji gdje bi se nazirao sretan kraj za njega.

U ukupnom poretku Raikkonen je prvi sa 110 bodova ispred Alonsa i Hamiltona sa 109. Bravo Kimi, prva sezona u Ferrariju i odma naslov.

Preuzeto sa Index.hr

KLIKNI ME!!!
http://oktavijan.blogger.ba
21/10/2007 20:09